Maakunnan kehityksen kärjessä

Kymenlaakson yhteisliput – 22.9. alkaen matkustat junalla ja bussilla yhdellä lipulla!

Yhteisliput käyvät Kouvolan ja Kotkan paikallisbusseissa sekä VR:n Kouvola–Kotka ja Kouvola–Koria -junissa. Kotkan seudulla paikallisbussien lipuissa ovat saatavilla myös Pyhtään ja Haminan vyöhykkeet.

Tarjolla on koko matkan sisältävien lipputuotteiden lisäksi esimerkiksi vain Kouvolan sisäisen bussi- ja junaliikenteen liput. Tavoitteena on helpottaa matkantekoa Kouvolan ja Kotkan välillä vaikkapa töihin tai tapahtumiin matkustaessa. Yhteistyö on Suomessa ainutlaatuinen ja jatkoa Kymenlaakson junapilotin myötä tehdyille junaliikenteen aikataulu-uudistuksille.

Lataa puhelimeesi Waltti-sovellus (Google Play Store, iOS App Store), valitse alueeksi Kymenlaakso ja osta matkasi tarpeita vastaava mobiililippu, jonka näytät bussissa kuljettajalle ja junassa konduktöörille. Aluksi yhteislippuihin on tarjolla vain aikuisten kerta- ja kausilippuja. Lisätietoja ja lippujen hinnat Kouvolan, Kotkan ja VR:n sivuilla. Junien aikataulut näet helpoiten VR:n verkkosivuilta.

Liityntäliikenteessä matkaketjua voi jatkaa käyttämällä kaupunkipyöriä, joita löydät Kotkasta, Kouvolasta ja Haminasta. Lisätietoja kaupunkipyöristä löydät täältä.

Päivitetty 22.9.2020

e-max.it: your social media marketing partner