Maakunnan kehityksen kärjessä
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Kansanedustajat vaativat lisäpanostuksia maakuntien kilpailukyvyn kehittämiseksi

Älykkään erikoistumisen strategian päivitys käynnistyy pian!

Päivitämme syksyn aikana sekä Kymenlaakson älykkään erikoistumisen strategiaa että skenaariota. Älykkään erikoistumisen strategian (ÄES) ja skenaarioiden päivittämisellä valmistaudumme myöhemmin syksyllä käynnistettävään Kymenlaakson maakuntaohjelman päivitystyöhön. Tulevalla rakennerahastokaudella 2021-2027 älykkään erikoistumisen strategian valinnoilla on entistä merkittävämpi rooli maakunnaan EAKR-rahoituksen suuntaamisessa.

Osallistu ja vaikuta!

I työpaja on keskiviikkona 23.9. klo 9-12 Merikeskus Vellamo, Kotka

Ilmoittaudu pian tästä linkistä!

Ensimmäisessä työpajassa esitellään tarkemmin älykkään erikoistumisen kärkialoja sekä Kymenlaakson skenaarioita. Tämän jälkeen käydään tilannekuvakeskustelua älykkään erikoistumisen strategian ja skenaarioiden päivitystarpeista, tulkitaan MDI:n tuottamaa aineistoa ja arvioidaan strategian kärkialavalintojen päivityksen tarvetta ja skenaarioiden osuvuutta muuttuneessa tilanteessa. 

Osallistumisenne päivitysprosesseihin on tärkeää Kymenlaakson vetovoimaisuuden varmistamisessa ja kehittämisessä.

Järjestämme syksyn aikana kolmen työpajan sarjan. Tilaisuudet ovat tekniseltä toteutukseltaan hybridityöpajoja, eli niihin on mahdollisuus osallistua sekä paikan päällä tai halutessaan etänä. Kaikki tilaisuudet järjestetään klo 9-12 siten, että aamukahvia ja yhteyksien avauksia on tarjolla 8.30 alkaen. Työpajojen juoksutuksesta vastaa aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI. Virtuaaliyhteys on Zoomin kautta ja työstö tehdään nettipohjaisesti screen.iolla, joka mahdollistaa osallistumisen tasavertaisesti myös etänä.

e-max.it: your social media marketing partner