Maakunnan kehityksen kärjessä

OSALLISTU JA VAIKUTA KYMENLAAKSON SUUNTAAN!

Save the Date

Arvoisat Kymenlaakson kehittäjät. Maailma meni sijoiltaan keväällä, ja uusi normaali vaatii entistä pontevampaa kehittämistä. Päivitämme syksyn aikana sekä Kymenlaakson älykkään erikoistumisen strategiaa että skenaariota. Älykkään erikoistumisen strategian (ÄES) ja skenaarioiden päivittämisellä valmistaudumme myöhemmin syksyllä käynnistettävään Kymenlaakson maakuntaohjelman päivitystyöhön. Tulevalla rakennerahastokaudella 2021-2027 älykkään erikoistumisen strategian valinnoilla on entistä merkittävämpi rooli maakunnaan EAKR-rahoituksen suuntaamisessa.

Osallistumisenne päivitysprosesseihin on tärkeää Kymenlaakson vetovoimaisuuden varmistamisessa ja kehittämisessä.

Järjestämme syksyn aikana kolmen työpajan sarjan. Merkitse tilaisuudet jo nyt kalenteriisi. Olet tervetullut kaikkiin kolmeen pajaan.  ILMOITTAUDU PIAN!

Tilaisuudet ovat tekniseltä toteutukseltaan hybridityöpajoja, eli niihin on mahdollisuus osallistua sekä paikan päällä tai halutessaan etänä. Kaikki tilaisuudet järjestetään klo 9-12 siten, että aamukahvia ja yhteyksien avauksia on tarjolla 8.30 alkaen. Työpajojen juoksutuksesta vastaa aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI. Virtuaaliyhteys on Zoomin kautta ja työstö tehdään nettipohjaisesti screen.iolla, joka mahdollistaa osallistumisen tasavertaisesti myös etänä.

I työpaja on 23.9. klo 9-12 Merikeskus Vellamo, Kotka

Ensimmäisessä työpajassa esitellään tarkemmin älykkään erikoistumisen kärkialoja sekä Kymenlaakson skenaarioita. Tämän jälkeen käydään tilannekuvakeskustelua älykkään erikoistumisen strategian ja skenaarioiden päivitystarpeista, tulkitaan MDI:n tuottamaa aineistoa ja arvioidaan strategian kärkialavalintojen päivityksen tarvetta ja skenaarioiden osuvuutta muuttuneessa tilanteessa. 

Ilmoittaudu tästä

II työpaja on 29.10 klo 9-12 Kuusankoskitalo, Kouvola

Toisessa työpajassa jatketaan ensimmäisen työpajan tuotoksiin perustuen älykkään erikoistumisen ja skenaarioiden päivitysten tarkastelua sekä tehdään valintoja päivityksiin. Työpajassa identifioidaan keskeisimpiä toimijoita

Ilmoittaudu tästä

III työpaja on 18.11. klo 9-12 Xamk, Kotkan kampus

Tilaisuudessa tehdään vielä viimeinen tilannekuvapäivitys. Kolmas työpaja keskittyy valittujen toimenpiteiden käytännön toteuttamiseen ja toimijoiden sitouttamiseen.

Ilmoittaudu tästä

 Voimassaolevat dokumentit löydät alla olevista linkeistä:

Kymenlaakson älykkään erikoistumisen strategia

Kymenlaakson skenaariot

e-max.it: your social media marketing partner