Maakunnan kehityksen kärjessä

Hallintopäällikön virkailmoitus

Hallintopäällikkö toimii hallinto ja talous -vastuualueen johtajana. Hän vastaa liiton hallinnon, talouden ja viestinnän johtamisesta, osallistuu viraston toiminnan kehittämiseen ja vastuualueensa edunvalvontatyöhön ja toimii maakuntajohtajan sijaisena. Mikäli Kymenlaakson liitosta tulee ohjelmakaudella 2021-2027 välittävä viranomainen, hallintopäällikkö vastaa liiton kansallisen ja EU-kehittämisrahoituksen hallinnointitehtävistä. Hallintopäällikkö toimii maakuntavaltuuston ja maakuntahallituksen sihteerinä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan vaadimme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kunnallishallinnon johtamistehtävistä. Arvostamme myös maakuntaliittojen tehtäväalueen tuntemusta, aktiivista kehittämisotetta ja vahvaa sitoutumista Kymenlaakson maakunnan kehittämiseen.

Edellytämme tietotekniikan ja maakunnan strategiseen kehittämiseen liittyvää osaamista ja näkemystä. Hyvät digitaaliset sekä vuorovaikutus- että esiintymistaidot ovat viran menestyksellisen hoitamisen edellytys.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsinkielinen taito.

Virka täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on toimitettava työnantajalle lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hallintopäällikön tehtäväkohtainen palkka on 5014,44 euroa/kk, lisät KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta 31.8.2020 klo 15 mennessä.

Lisätietoja virasta antaa maakuntajohtaja Jaakko Mikkola, gsm: +358 40 548 0311

Kouvolassa 7.8.2020

Maakuntahallitus

e-max.it: your social media marketing partner