Maakunnan kehityksen kärjessä

KYMENLAAKSON LIITTO HAKEE PALVELUKSEENSA ALUEKEHITYSASIANTUNTIJAA

Aluekehitysasiantuntijan tehtävänä on yhteistyössä muun aluekehitystiimin ja maakunnan toimijoiden kanssa luoda edellytyksiä kymenlaaksolaisten asukkaiden ja yritysten hyvinvoinnille aluekehityksen keinoin. Toimenkuvaan kuuluu mm. tulevaisuuden toimintaympäristön ennakointi, aluekehityksen seuranta, maakunnan kehittämistä koskevan tiedon kokoaminen ja maakunnan tietopalvelun kehittäminen. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus aluekehityksestä, elinkeinotoiminnan kehittämisestä tai ennakoinnista. Edellytämme hyviä ICT- ja yhteistyötaitoja.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työpaikka sijaitsee tällä hetkellä Kotkan Karhulassa. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtävästä maksetaan 3 400 € tehtäväkohtainen palkka. Työntekijän tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. aluekehitysjohtaja Riitta Kallström p. 050 368 3936 s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemus ansioluetteloineen toimitetaan 26.3.2017 mennessä Kymenlaakson Liittoon sähköisesti osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kotkassa 3.3.2017
Maakuntajohtaja

e-max.it: your social media marketing partner