Maakunnan kehityksen kärjessä

Kymenlaakson Liitto hakee palvelukseensa asianhallintasihteeriä

Asianhallintasihteeri vastaa liiton asiakirjahallinnosta kuten tiedonhallintasuunnitelman ylläpito, asianhallintajärjestelmän IGM ylläpito, asiakirjojen kirjaaminen ja arkistointi. Tehtävät sisältävät myös muita toimistopalvelutehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto ja toimistojärjestelmien tuntemus. Arvostamme kunnallisen päätöksentekomenettelyn tuntemusta sekä kokemusta asianhallinnasta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työpaikka sijaitsee täällä hetkellä Kotkan Karhulassa. Koeaika on 4 kuukautta. Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia. Työntekijän tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Ulla Silmäri, gsm 044 559 8651; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan 21.6.2018 klo 15 mennessä Kymenlaakson Liittoon osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / PL 35, 48601 Kotka (käyntiosoite Karhulantie 36 B).

e-max.it: your social media marketing partner